Последвайте ни
За контакт

Амортисьори

Рециклиране на адаптивни електронно регулируеми Амортисьори

Рециклиране на адаптивни електронно регулируеми Амортисьори

Възстановяване на параметрите и характеристиките на повредените части в съотношение на параметрите на нов амортисьор и 12 месеца гаранция.
 

Ремонта на амортисьори се извършва по следния начин:

Почистване, демонтаж на всички части, подмяна на всички износени компоненти и на тези които могат да се износят със нови усилени такива, монтаж, тестване в стенд за диагностика на амортисьори, боядисване.

 

Резултат:

Спестявате повече от 50% от сумата спрямо цената на нов оригинален амортисьор и получавате еднакво качество при сравнение на двата продукта.

Важно:
При ремонт на оригинален адаптивен амортисьор е много важно да се убедите, че след ремонта адаптивната система работи и амортисьорът реагира активно на избрания контрол на управлението. Много от работилниците в България и Европа ползват пълнители. Така адаптивната система се отстранява и амортисьора става обикновен.

Пример
с Mercedes ML W164 2007г. При ремонт на амортисьор за горепосоченият автомобил с голямо тегло и 4х4 се ползва пълнител, който отговаря на теглото на VW Passat (пример), като след ремонта адаптивната система вече не е активна.